История

Здравейте и добре дошли в света на Frichic Factory! Ние сме Ивелина и Иван и всичко започна през Декември 2016 г. в резултат на любовта ни към маркетинга и продуктовия дизайн, страстта към иновативните технологии и вълнуващия свят на 3D принтирането. Вече повече от4 години по-късно сме безкрайно щастливи, че имаме възможност да правим това, което обичаме най-много, благодарение на всички вас.

През 2018 г. създадохме и FrichicFactory.com – онлайн дестинация за 3Д принтирани формички и резци, която е фокусирана основно върху това, да ви предлагаме уникален дизайн за многократна употреба на достъпни цени. Нашата мисия е да споделяме и обменяме вдъхновение и да ви предлагаме безкрайни възможности да материализирате въображението си и да творите цветно. С оглед на технологията, която ползваме за проектиране и изработката на формичките, непрекъснато работим по балансирането на възможността за персонализация, лекотата на работа с тях и тяхната издръжливост, за да получавате възможно най-доброто на най-достъпна цена.

Frichic Factory е място, в което вдъхновението, творчеството, разнообразието, иновациите, продуктовия дизайн и добрата изработка са в баланс. С ясна визия за нуждите на нашите клиенти, ние се стремим да предлагаме непрекъснато нарастваща селекция от модели, които са полезни и допринасят за по-лесна и бърза работа. Не само продуктите, които предлагаме са с високо качество. Тъй като вярваме, че човек трябва да се отнася така към другите, както би желал да се отнасят към него – ние безкрайно ценим вашето време и се ангажираме да отговаряме на най-високите стандарти на професионализъм и качество на обслужването. Ето защо сме винаги на линия, за да чуем вашето мнение и препоръки, както и да ви предадем нашия опит.

Frichic Factory е създадено от Ивелина – горда смесица от различни среди. Има богат опит в областта на маркетинга и бизнеса. Паралелно развива своята страст в модата и интериорния дизайн, като вече 12 години списва един от първите лайфстайл блогове в България със световно признание. Работила е с почти всички световни марки в тези браншове. След това се гмурка в дълбоките води на 3Д дизайна. Ивелина обича фотографията и сериалите. Перфектната почивка за нея е на брега на морето с книга в ръка. Тя е запален почитател на Скандинавския дизайн и розовия цвят.

Нашата фирма, 3Д Филл ООД, е основана от Иван – инженер по електроника по образование и с богат опит в планирането в производствена среда. Той е любопитен към всички иновации и е движещата техническа ръка и мисъл. Практикува шосейно колоездене, обича природата и домашната мусака.